Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Την ανησυχία του για την εξαφάνιση του Κασόγκι εξέφρασε ο Τραμπ: «Κυκλοφορούν άσχημες ιστορίες»

Την ανησυχία του για την εξαφάνιση του Κασόγκι εξέφρασε ο Τραμπ: «Κυκλοφορούν άσχημες ιστορίες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την ανησυχία του για την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Τζαμάλ Κασόγκι, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη εβδομάδα, εξέφρασε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.

«Με ανησυχεί (…). Κυκλοφορούν άσχημες ιστορίες. Δεν μου αρέσουν αυτά που ακούω» δήλωσε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο.

«Ελπίζω ότι θα λυθεί το θέμα. Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει κάτι για αυτό», πρόσθεσε ο ρεπουμπλικάνος πρόεδρος, αναφερόμενος στον Κασόγκι, ο οποίος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από τις 2 Οκτωβρίου.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο ζήτησε από την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας τη διενέργεια «εμπεριστατωμένης έρευνας» για την εξαφάνιση του Σαουδάραβα δημοσιογράφου, καλώντας επίσης το Ριάντ να φροντίσει να υπάρξει «διαφάνεια» για την υπόθεση.

Η εξαφάνιση του Κασόγκι, εξέχοντος δημοσιογράφου ο οποίος τα τελευταία χρόνια επέκρινε την πολιτική του Ριάντ, προκάλεσε ανησυχία σε διεθνές επίπεδο, ειδικά αφότου πηγές προσκείμενες στις αρχές της Τουρκίας δήλωσαν το Σαββατοκύριακο ότι πιστεύουν πως δολοφονήθηκε μέσα στο σαουδαραβικό προξενείο στην Κωνσταντινούπολη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Καρφώνει» Ζελένσκι και Ευρωπαίους ο Τραμπ: «Δεν θέλουμε να χάνουμε το χρόνο μας»

Τα γυρίζει ο Ζελένσκι για τις εκλογές: «Η πίεση για εκλογές δεν είναι αυτό που χρειαζόμαστε»

Ο Τραμπ μίλησε με τους «αδύναμους» Μερτς, Μακρόν και Στάρμερ για την Ουκρανία

Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Δεν αποκλείεται ο διαμελισμός της Συρίας – Η Τουρκία τρέμει το Ισραήλ

Έρευνα του FDA για πιθανούς θανάτους από εμβόλια κατά της COVID-19 στις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr