ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοκρατική Συμπαράταξη, Δημόσια Τηλεόραση, ΕΡΤ, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Τηλεόραση,


















































Ιωάννα Γκελεστάθη: Παραιτήθηκε από τη ΝΔ για ... «την αξιοπρέπεια, την τιμή και την υπόληψη της»
Τι γνωρίζει η Ιταλία για το τέλος του πολέμου με το Ιράν;
Το Ισραήλ σε αναμμένα κάρβουνα: Αξιωματούχοι ασφαλείας προετοιμάζονται για μείζονα στρατιωτική κίνηση των ΗΠΑ εντός του Σαββατοκύριακου
ΕΚΠΟΙΖΩ: Δικαστικό «στοπ» στη μηνιαία χρέωση 0,80 ευρώ στους τραπεζικούς λογαριασμούς - Η απάντηση της Εθνικής Τράπεζας
Greek Linguistic Heritage as a Universal Phenomenon – Papapostolou: "The ideal vehicle for concepts, knowledge, and dialogue" 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Βολές κατά της κυβέρνησης, αλλά και των «προθύμων» της διοίκησης που μετατρέπουν την ΕΡΤ «σε τυφλό όργανο προπαγάνδας», εξαπολύει το Κίνημα Αλλαγής.
«Η κατάντια της ΕΡΤ έχει υπεύθυνους. Την κυβέρνηση, τον αρμόδιο υπουργό και τους «πρόθυμους» της Διοίκησης και της παραδιοίκησης, που την μετατρέπουν σε τυφλό όργανο προπαγάνδας των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ» αναφέρει το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του.
Σημειώνει ωστόσο ότι «το Κίνημα Αλλαγής αντιστρατεύεται την στάση του «εμπάργκο» της Ν.Δ., που ανοίγει τον δρόμο για την εφαρμογή ανάλογων τακτικών και “αύριο”» και διαβεβαιώνει ότι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια «ώστε η σημερινή “μαύρη σελίδα” να γίνει γρήγορα παρελθόν».
























































