ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Το Ιράν δηλώνει έτοιμο για συνεργασία με την υπηρεσία του ΟΗΕ για τη ναυτιλιακή ασφάλεια στον Κόλπο
Μητσοτάκης: H ΕΕ να είναι έτοιμη σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση ευρωπαϊκό έδαφος 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ σε τίποτα κοινό μαζί με τον Κυρ. Μητσοτάκη» δήλωσε μέσω της σελίδας του στο Facebook, ο πρώην γενικός γραμματέας των ΑΝΕΛ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Γιάννης Μοίρας αποκλείοντας κάθε «οργανωμένη ή συνεννοημένη κίνηση πτώσης» της κυβέρνησης.
Αναλυτικά στην ανάρτησή του σημειώνει:
«Με όσα έχω συνολικά πει και γράψει για τον Μητσοτάκη, κυρίως όμως με όσα πιστεύω και σκέφτομαι γι ´αυτόν, δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ σε τίποτα κοινό μαζί του, πόσο μάλλον σε οτιδήποτε συνιστά οργανωμένη ή συνεννοημένη κίνηση πτώσης μίας κυβέρνησης που έχει την αποστολή και σε μεγάλο βαθμό φροντίζει να απαλλάξει την πατρίδα, το λαό και τα παιδιά μας από πολιτικές δυναστείες και πολιτικές παρέες που ρήμαξαν οτιδήποτε όρθιο ή ζωντανό υπήρχε και θέλουν να επιστρέψουν για να συνεχίσουν με τα ίδια και χειρότερα.
»Νομίζω ότι όχι απλά συμμέτεχων αλλά πρωταγωνιστής σε αυτή την αποστολή είναι ο πρόεδρος Πάνος Καμμένος, ένας πολιτικός που ήρθε για να δώσει στην Ελλάδα και στους Έλληνες και όχι για να πάρει και νομίζω πως αυτός είναι και ο ισχυρός κρίκος που τους συνδέει με τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτά προς το παρόν…».
























































