ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της - Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκαριστική είναι η είδηση που γνωστοποίησε μέσω Facebook ο δημοσιογράφος Αντρέας Κουβελογιάννης, κάνοντας λόγο για τον τραγικό θάνατο ενός γνωστoύ τραγουδιστή που αυτοκτόνησε στις γραμμές του ΗΣΑΠ .
Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το πτώμα του ανδρός που έπεσε στις ράγες του σταθμού του ΗΣΑΠ στον Άγιο Νικόλαο πριν από δύο ημέρες και αναγνωρίστηκε την Πέμπτη, ανήκει στον γνωστό λαϊκό τραγουδιστή, Βασίλη Καλούση.
«Τρομερό. Αυτοκτόνησε ο Βασίλης Καλούσης. Σήμερα αναγνώρισαν ένα κομματιασμένο πτώμα που μπόρεσαν να μαζέψουν από τις γραμμές του τραίνου στον σταθμό του Αγίου Νικολάου προ δύο ημερών. ΚΑΙ δυστυχώς ήταν ένας φίλος, καλός τραγουδιστής που έδωσε τέλος στη ζωή του, προφανώς για λόγους κατανοητούς. Η ανεργία και το άγχος είναι σκληρές πραγματικότητες…», γράφει στην ανάρτησή του.
























































