Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για το Brexit – Ενημερώθηκαν οι πρεσβευτές των «27»

Δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία για το Brexit – Ενημερώθηκαν οι πρεσβευτές των «27»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι πρεσβευτές των 27 κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενημερώθηκαν την Κυριακή ότι δεν έχει μέχρι στιγμής επιτευχθεί καμία συμφωνία με τη Βρετανία σχετικά με τους όρους του Brexit, ανέφεραν δύο διπλωματικές πηγές της ΕΕ.

Λίγο νωρίτερα, ανώτατες ευρωπαϊκές πηγές επιβεβαίωναν στο πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς ότι οι διαπραγματεύσεις του Σαββατοκύριακου στις Βρυξέλλες μεταξύ αξιωματούχων της Βρετανίας και της ΕΕ δεν έχουν μέχρι στιγμής καταλήξει σε μια τελική συμφωνία για το Brexit, την οποία θα εγκρίνουν αυτήν την εβδομάδα οι Ευρωπαίοι ηγέτες.

Ορισμένοι Ευρωπαίοι διπλωμάτες, που παρακολουθούν στενά τις συνομιλίες εμφανίστηκαν πιο αισιόδοξοι ότι οι Ευρωπαίοι διαπραγματευτές θα ανακοίνωναν στους πρεσβευτές των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σε μια συνεδρίαση στις 19.30 στις Βρυξέλλες, ότι επιτεύχθηκε συμφωνία.

Ωστόσο, άλλες πηγές είπαν στο Ρόιτερς ότι χρειάζονται περαιτέρω συζητήσεις προκειμένου οι δύο πλευρές να καταλήξουν στη συμφωνία που επιθυμούν.

Από την πλευρά του ο ενημερωτικός ιστότοπος Politico μετέδωσε, επικαλούμενος τρεις διπλωμάτες της ΕΕ, ότι οι διαπραγματευτές για το Brexit κατέληξαν σε συμφωνία για τους όρους εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αυθεντικές οι 262 φωτογραφίες με τους «200» της Καισαριανής – Η Ελλάδα τις αγοράζει

Γκιντεόν Σάαρ: «Το Ισραήλ δεν θα ζητήσει συγγνώμη επειδή ζει στο λίκνο του πολιτισμού του»

Νικόλας Φαραντούρης προς Κομισιόν: Ανατολικά σύνορα της ΕΕ είναι Ελλάδα και Κύπρος που απειλεί με πόλεμο η Τουρκία – Η κατοχική Τουρκία γιατί δεν κατονομάζεται;

Συνελήφθη ο (πρώην πρίγκιπας) Άντριου Μαουντμπάτεν-Ουίνδσορ στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση Επστάιν

Deutsche Welle: «Λουκέτο» στην ελληνική υπηρεσία από το 2027

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr