ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Νέα Δημοκρατία, Παύλος Πολάκης,


















































Ο Αντώνης Σαμαράς ξεσκέπασε τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» στην ΑΟΖ - Τι αποκαλύφθηκε!
Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Επστάιν: Ο Στίβεν Χόκινγκ ανάμεσα σε γυναίκες με μπικίνι και εγχειρίδια για σκλάβες του σεξ
Τουρκικό μαχητικό F-16 συνετρίβη στο Μπαλικεσίρ - Νεκρός ο πιλότος
Υστερία στην ηγεσία του Ιράν - Πρόλαβαν στο «τσακ» απόπειρα δολοφονίας του Χαμενεΐ
«Πράσινο φως» από τις ΗΠΑ για μείζον πλήγμα κατά του Ιράν - Αναμένεται επίθεση στις αρχές της εβδομάδας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι μάσκες έπεσαν. Έχουμε να κάνουμε με ένα αδίστακτο καθεστώς, έτοιμο να κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τη μανία του για εξουσία», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ, με αφορμή τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη.
«Δεν θα τους περάσει. Οι δημοκρατικές δυνάμεις της χώρας και οι πολίτες θα προστατεύσουν το Σύνταγμα και τους θεσμούς της», προσθέτει η Πειραιώς στην ανακοίνωσή της.
«Θέλουν δεν θέλουν, στις εκλογές θα φύγουν. Η επόμενη κυβέρνηση θα είναι όλων των Ελλήνων και όχι ένας κυνικός συνεταιρισμός εξουσιομανών», καταλήγει η Πειραιώς.
























































