Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mέι: Σημαντική πρόοδος για το Brexit – Εφικτή η συμφωνία

Mέι: Σημαντική πρόοδος για το Brexit – Εφικτή η συμφωνία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για σημαντική πρόοδο από τη Σύνοδο Κορυφής του Σάλτσμπουργκ τον περασμένο μήνα έκανε λόγο η πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας, Τερέζα Μέι προσερχόμενη στη συνεδρίαση των αρχηγών των κρατών και των κυβερνήσεων της ΕΕ για το Brexit.

«Θα μιλήσω στους ηγέτες για την πολύ σημαντική πρόοδο που σημειώθηκε από τη Σύνοδο του Σάλτζμπουργκ σε ό,τι αφορά τόσο τη συμφωνία αποχώρησης όσο και τη μέλλουσα συνεργασίας» δήλωσε η Μέι, προσθέτοντας ότι μια συμφωνία είναι «εφικτή” και «τώρα είναι η ώρα να την κάνουμε πραγματικότητα”.

Η Βρετανή πρωθυπουργός ανέφερε ότι τα «περισσότερα» από τα ζητήματα έχουν επιλυθεί, με εξαίρεση το θέμα της αποφυγής των σκληρών συνόρων μεταξύ Ιρλανδίας και Β. Ιρλανδίας.

«Πιστεύω πως όλες οι πλευρές θέλουν μια συμφωνία και εάν εργαστούμε ενταντικά μπορούμε να την πετύχουμε», υπογράμμισε η ίδια, συμπληρώνοντας ότι αυτό είναι προς το συμφέρον όχι μόνο του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και της ΕΕ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Levantine Greeks Brief European Parliament on the Plight of Syrian Christians

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Η μαύρη σοκολάτα μπορεί να επιβραδύνει τη γήρανση

Το Βέλγιο μπλοκάρει δάνειο 210 δισ. ευρώ στην Ουκρανία από τα «παγωμένα» ρωσικά κεφάλαια

Οι ΗΠΑ δίνουν εγγυήσεις ασφαλείας στην Ουκρανία και ζητούν να παραδώσει το Ντονμπάς στον Πούτιν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr