ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κατεχόμενα Κύπρος - Ψευδοκράτος «ΤΔΒΚ», Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Μουσταφά Ακιντζί, Νίκος Αναστασιάδης,


















































Οι Δρούζοι της νότιας Συρίας σε νέες μάχες με τους ισλαμιστές της Δαμασκού
Ένας νευρικός κι αμήχανος Ερντογάν απαιτεί να αποστρατιωτικοποίησουμε τα νησιά μας!
Ο Αλ. Τσίπρας τελειώνει τη νεοφιλελεύθερη κερδοσκοπία στην εκπαίδευση: «Φοιτητική υποτροφία 500 ευρώ τον μήνα» - «Καταργούμε τις Πανελλαδικές»
Το σχέδιο Τσίπρα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, για τον λαό και την πατρίδα, μετά τη λαίλαπα του μητσοτακισμού
Αντεπίθεση του Ιράν με πλήγματα σε αμερικανικούς στόχους - Νέες απειλές Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο διευθυντής της τουρκοκυπριακής εφημερίδας «Γενί Ντουζέν», Τζενκ Μουτλούγιακαλι, αποκαλύπτει ότι ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, έστειλε μήνυμα στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, μέσω της ειδικής αντιπροσώπου του ΟΗΕ Ελίζαμπεθ Σπέχαρ, να συναντηθούν πριν τις 29 Οκτωβρίου και να είναι «η πρώτη συνάντηση της νέας διαδικασίας, στην οποία θα ανακοινώσουμε τις τελικές ημερομηνίες για τη διάνοιξη των οδοφραγμάτων Δερύνειας – Απλικίου».
Ο κ. Ακιντζί, γράφει ο αρθρογράφος, διαμήνυσε στην κ. Σπέχαρ ότι επιθυμεί η συνάντηση να γίνει το συντομότερο. Η συνάντηση αυτή, προσθέτει ο Τζενκ Μουτλούγιακαλι, στοχεύει σε ένα ακόμη πράγμα, να ξεδιαλύνει τα ερωτήματα γύρω από την ομοσπονδιακή λύση και να συζητηθεί η έκθεση Λουτ προς το ΣΑ του ΟΗΕ.























































