ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντζελίνα Τζολί, Βενεζουέλα, Μετανάστες, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Περού, Πρόσφυγες,


















































Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
Σύγκρουση τρένων στην Ισπανία: Στους 74 οι νεκροί - Ο βασιλιάς Φελίπε ζητά λήψη «μέτρων»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Αντζελίνα Τζολί έστειλε στο Περού ο ΟΗΕ προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση των προσφύγων από τη Βενεζουέλα.
Πρέσβειρα καλής θέλησης της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες (UNHCR), η σταρ του Χόλιγουντ θα διεξαγάγει «μια τριήμερη αποστολή για να εκτιμήσει τις ανθρωπιστικές ανάγκες των προσφύγων από τη Βενεζουέλα», που εγκατέλειψαν τη χώρα τους εξαιτίας της σοβαρής οικονομικής κρίσης, αλλά και «τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το Περού ως χώρα φιλοξενίας».
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Λίμας, 456.000 Βενεζουελάνοι ζουν αυτή τη στιγμή στο Περού, έναντι 6.000 το 2016.
Όπως αναφέρει ο ΟΗΕ, 2,3 εκατομμύρια Βενεζουελάνοι (δηλαδή το 7,5% του πληθυσμού) ζουν στο εξωτερικό, από τους οποίους το 1,6 εκατομμύριο μετανάστευσε μετά το 2015.























































