Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαλβίνι: Oι Ευρωπαίοι δεν επιτίθενται σε μια κυβέρνηση αλλά σε έναν λαό

Σαλβίνι: Oι Ευρωπαίοι δεν επιτίθενται σε μια κυβέρνηση αλλά σε έναν λαό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο γραμματέας της Λέγκα και υπουργός εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι αναφέρθηκε από το Βουκουρέστι στην απόρριψη του ιταλικού προϋπολογισμού από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

«Δεν επιτίθενται σε μια κυβέρνηση, αλλά σε έναν λαό. Είναι πράγματα που εκνευρίζουν ακόμη περισσότερο τους Ιταλούς. Και ύστερα, κάποιοι παραπονιούνται ότι η ΕΕ είναι στο κατώτατο επίπεδο δημοτικότητας στην ιστορία της», είπε ο Σαλβίνι.

Παράλληλα, ο πρόεδρος της ιταλικής βουλής και στέλεχος των Πέντε Αστέρων Ρομπέρτο Φίκο τόνισε ότι «θα υπάρξει διαρκής διάλογος της ιταλικής κυβέρνησης με την Κομισιόν, σε μια δυναμική που θα βασίζεται στην προσπάθεια να παρουσιάσει και να εξηγήσει, η Ιταλία, τα συμφέροντά της στην Ευρώπη».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματταρέλλα, τέλος, μιλώντας στους δημάρχους της χώρας, υπογράμμισε με νόημα ότι «κανείς δεν μπορεί να εξαιρεθεί από την ανάγκη της δημοσιονομικής ισορροπίας», διότι «το μη βιώσιμο χρέος κινδυνεύει να βαρύνει τα παιδιά και τα εγγόνια μας».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η ΕΕ αυστηροποιεί την απαγόρευση εξαγωγών τεχνολογιών drone προς το Ιράν μετά την καταστολή των διαδηλώσεων

Ευρωπαϊκή απάντηση στις απειλές Τραμπ: «Παγώνει» η επικύρωση της εμπορικής συμφωνίας ΕΕ-ΗΠΑ

Ο Νικόλας Φαραντούρης αποκάλυψε ότι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο συζητάνε μέχρι πώς να καταστρέψουν το δολάριο

Έκτακτη συνάντηση των Ευρωπαίων ηγετών την Πέμπτη για τη Γροιλανδία μετά τις απειλές Τραμπ

Θρίαμβος για την Εθνική πόλο 15-13 την Ιταλία και… φουλ για μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr