ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΔΣΑ: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η υπόθεση των υποκλοπών - Καταπέλτης κατά Τζαβέλλα
Κρήτη: 54χρονος πατέρας σκότωσε 20χρονο που θεωρούσε υπαίτιο για τον θάνατο του γιου του
Κ. Καραμανλής: Οριστικό «όχι» για να παραστεί στο Συνέδριο της ΝΔ
Έχει το Ιράν «δελφίνια καμικάζι» με νάρκες; Τι απάντησε ο Πιτ Χέγκσεθ
Γεράσιμος Παπαδόπουλος: Επιμένει για μεγάλο σεισμό στον Κορινθιακό - Η εκτίμηση για το ηφαίστειο της Σαντορίνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιχάλης Καλογήρου κατά τη συνάντηση που είχε με την πρόεδρο της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) Μαρία Αντωνιάδου, τον γενικό γραμματέα Σταύρο Καπάκο και τον πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Περιοδικού Ηλεκτρονικού Τύπου (ΕΣΠΗΤ) Θέμη Μπερεδήμα εξέφρασε την πρόθεση της Κυβέρνησης να εξετάσει τα ζητήματα που άπτονται ευρύτερα των αδικημάτων δια του Τύπου, στο πλαίσιο της αναμόρφωσης των νέων Ποινικών Κωδίκων.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης, αντικείμενο της συνάντησης, ήταν η δυνατότητα άμεσης νομοθετικής πρωτοβουλίας για τα ζητήματα παραπομπής των δημοσιογράφων στην αυτόφωρη διαδικασία για τα αδικήματα των άρθρων 361-363 του Ποινικού Κώδικα.
Επίσης, τον υπουργό Δικαιοσύνης επισκέφθηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Δημοσιογράφων Mogens Blicher Bjerregård.























































