ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Εκλογές στη Σερβία: Ο Βούτσιτς παραδέχθηκε την ήττα του από τη «λίστα των φοιτητών»
Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αμερικανό ΥΠΕΞ Μάικ Πόμπεο, όπως δήλωσε μία πηγή του τουρκικού υπουργείου των Εξωτερικών.
Δεν έγινε γνωστό το περιεχόμενο της τηλεφωνικής επικοινωνίας μεταξύ των δύο υπουργών Εξωτερικών σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.
«Η Κύπρος δεν είναι απελπισμένη», δήλωσε λίγη ώρα νωρίτερα ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, εννοώντας το ψευδοκράτος, σε σχέση με τις δραστηριότητες στην ανατολική Μεσόγειο σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα philenews.com.
Μιλώντας σε συνέδριο στον Σαγγάριο της Τουρκίας με θέμα «Το όραμα της Τουρκίας στην εξωτερική πολιτική τη νέα εποχή» ο Τούρκος ΥΠΕΞ είπε ότι «στην περιοχή μας υπάρχουν πολλές συμφωνίες που πάγωσαν, όπως το Καραμπάχ, στην Κριμαία, ωστόσο υπάρχει και η Κύπρος μας».






















































