Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σπαράσσει καρδιές η μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Δεν θέλω τη ζωή μου! Ψυχή μου σε έφαγαν οι Αλβανοί»

Σπαράσσει καρδιές η μάνα του Κωνσταντίνου Κατσίφα: «Δεν θέλω τη ζωή μου! Ψυχή μου σε έφαγαν οι Αλβανοί»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου.

Η μητέρα του 35χρονου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει την τραγωδία που χτύπησε την οικογένειά της. Θρηνεί και λέει ότι δεν θέλει πλέον τη ζωή της χωρίς τον γιο της.

«Πώς να κάνω εγώ κουράγιο.. Κωνσταντίνε μου, λεβέντη μου.. Καρδιά μου… Σε έφαγαν οι Αλβανοί ζωή μου… Ψυχή μου.. Δεν έχω ψυχή.. Δεν έχω κουράγιο… Γιατί να μου το σκοτώσουν το παιδί μου, τον λεβέντη μου;

»Δεν τη θέλω τη ζωή μου. χωρίς την παρουσία του Κωνσταντίνου μου, δεν αντέχω… Μας διαλύσανε.. Δεν ήθελαν την ελληνική μειονότητα. Είχε χαρά να στολίσει για την επέτειο, για τους ήρωες», ανέφερε μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη.

Οι δυο αδελφές του που μένουν μόνιμα στην Αθήνα έφτασαν τη νύχτα στο χωριό για να της συμπαρασταθούν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ για 25η Μαρτίου: «Σήμερα φέρνουμε στη μνήμη μας την αρχαία κληρονομιά μας»

Στη Βουλή το ζήτημα της «Φωνής της Ελλάδας» με πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Αλβανία: Bίαιη αντικυβερνητική διαδήλωση στα Τίρανα με αίτημα την παραίτηση Ράμα

Η Γεωργία αποχαιρέτησε τον αναμορφωτή Πατριάρχη Ηλία Β’ – Οικ. Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Ο Πατριάρχης δεν απέθανε, αλλά καθεύδει»

Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές – Δύο συλλήψεις

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr