ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αδελφή Κατσίφα: «Ο θάνατός του προσχεδιασμένος» – «Μάλλον τον παρακολουθούσαν ημέρες»

Αδελφή Κατσίφα: «Ο θάνατός του προσχεδιασμένος» – «Μάλλον τον παρακολουθούσαν ημέρες»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την τραγική κατάσταση την οποία βιώνει η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα περιέγραψε η αδελφή του Ερμιόνη Κατσίφα, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η αδελφή του 35χρονου ομογενή υπογράμμισε την αδιαφορία και το σκοτάδι στο οποίο οι αλβανικές Αρχές βυθίζουν την οικογένεια σχετικά με την πορεία της υπόθεσης.

«Οι αλβανικές αρχές συμπεριφέρονται με αδιαφορία, δεν έχουμε ενημέρωση. Δεν έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση» σημείωσε.

Σύμφωνα με την ίδια, ο θάνατος του αδελφού της ήταν προσχεδιασμένος.

«Ήταν στοχοποίηση, μάλλον τον παρακολουθούσαν μέρες, μήνες, δεν ξέρω. Αλλά σίγουρα τον παρακολουθούσαν αυτές τις μέρες», είπε.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην έφοδο που έκαναν οι κομάντος της αλβανικής αστυνομίας την περασμένη Δευτέρα στο σπίτι της μητέρας της.

«Όταν μπήκαν απαιτούσαν με στραμμένα όπλα να μιλήσει η μητέρα μου αλβανικά. Τη γλώσσα που δεν ξέρει.

»Και μετά της μιλούσαν κάτι σπαστά ελληνικά αυτοί και της έλεγαν ‘τι είναι εδώ, Ελλάδα;’. Ήταν πολύ προκλητική η συμπεριφορά τους».

«Τον προκάλεσαν σίγουρα. Ο αδελφός μου δεν θα έκανε κακό… Με τη σορό που καθυστερεί προκύπτει ένα άλλο θέμα.

»Εμείς θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τον νεκρό μας. Θέλουμε να γίνει η ταφή. Δεν μπορούμε να περιμένουμε τόσο καιρό.

»Είναι απαράδεκτη αυτή η συμπεριφορά, είναι απαράδεκτη αυτή τους η καθυστέρηση, που μπορεί να είναι και εσκεμμένη. Αυτή η αναμονή μας σκοτώνει.

»Οι γονείς θέλουν να κλάψουν το νεκρό παιδί τους. Πού είναι το παιδί; Ήταν ήρωας, ήταν λιοντάρι. Έτσι γεννήθηκε, έτσι έφυγε».

Τέλος, η αδελφή του 35χρονου είπε πως τη μέρα που πέθανε ήταν «ήρεμος και χαλαρός, σχεδίαζαν να πάνε σε ένα εκκλησάκι μετά την παρέλαση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα – Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις

Οι Ρώσοι της «τρίτης Ρώμης» αποκαλούν τον Αχρίδας ως… «Μακεδονίας» – Το μίσος του «Ρωσικού Κόσμου» για τους Έλληνες απειλεί ξανά τα Βαλκάνια

Από το Κοριέντες της Αργεντινής στην Αλικαρνασσό – Ο «Ελ Γριέγο Καράτα» και το ταξίδι προς τις ελληνικές ρίζες του

85η Επέτειος της Μάχης της Κρήτης: Εκδηλώσεις μνήμης από τους Έλληνες Αυστραλίας και Νέα Ζηλανδίας

Αλβανία: Μετά τη συνάντηση Ράμα-Μητσοτάκη, βανδαλισμοί σε ελληνικές επιγραφές στη Δρόπολη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr