ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
Νίκος Δένδιας: «Η Κύπρος δεν κείται μακράν» - Η ελλαδική ΑΟΖ θα φτάσει μέχρι την κυπριακή ΑΟΖ
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
Βενιζέλος: Η χώρα είναι «μη διακυβερνήσιμη» - Κρίση νομιμοποίησης και προβλήματα εθνικής ασφάλειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο τροχαία ατυχήματα συνέβησαν χθες Τετάρτη και σήμερα Πέμπτη, στην οδό Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στα Χανιά.
Το απόγευμα της Τετάρτης, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά, όταν το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και κατέπεσε σε αγροτικό όχημα που ανέβαινε την οδό Κ. Μητσοτάκη (πρώην Ακρωτηρίου).
Μοτοσυκλέτα που ακολουθούσε κατέπεσε πάνω στο αγροτικό με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός της. Επίσης, τραυματίστηκαν οι δύο οδηγοί των οχημάτων.

To μεσημέρι της Πέμπτης, συνέβη νέο τροχαίο, με δύο αυτοκίνητα στην ίδια οδό.
Παρά τις υλικές ζημιές στα δύο οχήματα, δεν υπήρξε τραυματίας.

Οι κάτοικοι και οι τοπικοί φορείς ζητούν την τοποθέτηση φωτεινών σηματοδοτών στο σημείο, όπου έχουν σημειωθεί πολλά τροχαία.
Υπενθυμίζεται ότι το όνομα του πρώην πρωθυπουργού δόθηκε σε τμήμα της οδού Ακρωτηρίου στα Χανιά στις 18 Οκτωβρίου, επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννηση του Κρητικού πολιτικού.
Πηγές: haniotika-nea.gr, zarpanews.gr






















































