ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αεροπορική βάση κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο της Σαναά, που χρησιμοποιείτο για να απογειώνονται μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη, καθώς και θέσεις από τις οποίες εκτοξεύονται βαλλιστικοί πύραυλοι, έπληξε η στρατιωτική συμμαχία υπό την ηγεσία της Σαουδικής Αραβίας στην Υεμένη, όπως δήλωσε εκπρόσωπός της στο τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Ιχμπαρίγια τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου και η δυνατότητα μεταφοράς διεθνούς ανθρωπιστικής βοήθειας μέσω αυτού δεν επηρεάστηκαν, τόνισε ο συνταγματάρχης Τούρκι αλ Μάλκι σε τηλεφωνική του συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο.
Το τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Μασίρα, που πρόσκειται το κίνημα των σιιτών ανταρτών Χούτι – το οποίο θεωρείται προσκείμενο στο Ιράν και εναντίον του οποίου επενέβη στον πόλεμο η συμμαχία υπό την ηγεσία του Ριάντ – μετέδωσε ότι έγιναν πάνω από 30 αεροπορικές επιδρομές, που έπληξαν την αεροπορική βάση Αλ Ντουλάιμι στη Σαναά και περιοχές γύρω από αυτήν.























































