ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ράκα, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τελ Αμπιάντ, Τζιχαντιστές, Τουρκία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τρίτη φορά αυτή την εβδομάδα, ο τουρκικός στρατός επιτέθηκε σε κουρδικές θέσεις στη βόρεια Συρία. Σύμφωνα με τοπικές πηγές, οι Τούρκοι έπληξαν με πυρά βαρέως πυροβολικού θέσεις των κουρδικών Μονάδων Προστασίας του Λαού (YPG) κοντά στη συνοριακή πόλη Τελ Αμπιάντ στα βόρεια της επαρχίας της Ράκα.
Απώλειες μεταξύ των Κούρδων μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί.
Οι Τούρκοι βομβάρδισαν τους Κούρδους και την Τρίτη εντός της πόλης Ρας Αλ Αΐν στη βορειοδυτική συριακή επαρχία της Χασάκα.
Οι τουρκικές επιθέσεις σε κουρδικούς στόχους στη βόρεια Συρία γίνονται ενώ οι Αμερικανοί έχουν εκφράσει την έντονη ανησυχία τους για την ασφάλεια των στρατευμάτων τους που έχουν αναπτυχθεί στο πλευρών των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF).
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει διακηρύξει ότι θα επιτεθεί στη βόρεια Συρία για να εξαλείψει τις κουρδικές δυνάμεις και τους συμμάχους τους, παρά το γεγονός ότι οι Κούρδοι έχουν στο πλευρό τους αμερικανικά και γαλλικά στρατεύματα.























































