ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Η αποκατάσταση των αδικιών στα σώματα ασφαλείας είναι το πρώτο θετικό βήμα

Γεροβασίλη: Η αποκατάσταση των αδικιών στα σώματα ασφαλείας είναι το πρώτο θετικό βήμα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Η άρση των αδικιών στα σώματα ασφαλείας είναι ένα πρώτο θετικό βήμα» δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη, για την καταβολή αναδρομικών σε συνταξιούχους και σε εν ενεργεία ένστολους, δικαστικούς, πανεπιστημιακούς, γιατρούς του ΕΣΥ και άλλους δημόσιους λειτουργούς.

«Εμείς θα κάνουμε πράξη όλες τις δεσμεύσεις μας που βελτιώνουν τις συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων πολιτώ.

»Χωρίς κίνδυνο να αποκλίνουμε από τους δημοσιονομικούς στόχους και βήμα -βήμα θα αποκαταστήσουμε όλες τις κοινωνικές αδικίες, ανεξάρτητα, αν αυτοί που έφεραν σε αυτή τη κατάσταση τη χώρα μας κουνάνε σήμερα το δάχτυλο» είπε μιλώντας στη Βουλή.

Ανέφερε ακόμη πως ο ελληνικός λαός γνωρίζει ποιων τις υπογραφές έχουν «οι οριζόντιες περικοπές, οι περικοπές των συντάξεων, οι απολύσεις και τα μέτρα φτωχοποίησής του».

«Η περικοπή τους δεν ήταν τυχαία» συνέχισε εξαπολύοντας βολές κατά της Ν.Δ:

«Ήταν μια συνειδητή πολιτική με ιδεολογικό υπόστρωμα που στηρίζεται ακόμα και σήμερα ως κύρια θέση της Ν.Δ. για απαξίωση του δημόσιου τομέα.

»Στον αντίποδα αυτών των πολιτικών, εμείς δεν αγγίξαμε μισθούς και συντάξεις, αλλά προσπαθήσαμε να κάνουμε διαρθρωτικές αλλαγές.

»Καταφέραμε να στηρίξουμε, στα στενά δημοσιονομικά πλαίσια που έχουμε, το κοινωνικό κράτος και κάθε μικρή ρωγμή του».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στο νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου»: Πέθανε 55χρονος γιατρός μετά από αιφνίδια κατάρρευση

Συνταγματική Αναθεώρηση: «Ναι» μόνο από τη ΝΔ στην πρώτη ψηφοφορία, αλλά και με «γαλάζιες» απώλειες

Άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου αποφάσισε η Βουλή

Ο Φάμελλος ανεξαρτοποιήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ – Ο Κόκκαλης παραιτήθηκε από βουλευτής

Έφυγε η Όλγα Γεροβασίλη από τον ΣΥΡΙΖΑ – Επίσης έφυγαν Μιλτιάδης Ζαμπάρας και Γιάννης Ραγκούσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...