ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μααρίβ: Μεγαλύτερη απειλή για το Ισραήλ η Τουρκία παρά το Ιράν
Δίδυμοι σεισμοί 7,5 και 7,2 Ρίχτερ έπληξαν τη Βενεζουέλα
Νοσοκομείο Αττικόν: Με μαχαίρι 90χρονος προσπάθησε να επισκεφθεί τη Μάρω Κοντού
Ισχυρός σεισμός 6,9 Ρίχτερ στη βόρεια Ιαπωνία
Άγριο φονικό στην Καλλιθέα με νεκρό έναν 15χρονο - Ήταν γνώριμος των Αρχών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πολλά ξένα πανεπιστήμια έχουν εκφράσει την επιθυμία να ανοίξουν παραρτήματα στο ιρακινό Κουρδιστάν και να συνεισφέρουν στην πανεπιστημιακή εκπαίδευση του κουρδικού λαού, δήλωσε ο υπουργός Ανώτερης Παιδείας του ιρακινού Κουρδιστάν, Γιουσίφ Γκοράν.
Σε συνάντησή του με τον Τσέχο γενικό πρόξενο στην κουρδική πρωτεύουσα Ερμπίλ, Μιχάλ Σβόμποντα, σημείωσε ότι τσέχικα πανεπιστήμια είναι έτοιμα να ανοίξουν παραρτήματα στο ιρακινό Κουρδιστάν.
Ήδη στο Κουρδιστάν λειτουργεί παράρτημα του Πανεπιστημίου της Οστράβα και τώρα θα ανοίξει και παράρτημα του Πανεπιστημίου Παλάσκι.
Μην απορείτε γιατί η Ελλάδα είναι απούσα, ενώ θα είχε κάθε λόγο να διεισδύει στο ιρακινό Κουρδιστάν με κάθε τρόπο.
Τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι «όμηροι» της εσωστρέφειας, της ατολμίας, του κακώς εννοούμενου κρατισμού και του κάθε Ρουβίκωνα.
Αντί η Ελληνική Εκπαίδευση να είναι «ήπια δύναμη» του Ελληνισμού και της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, έχει καταντήσει όμηρος μικρονοϊκών βλακών και άτολμων ανθρώπων.
Δυστυχώς η πατρίδα κρατείται όμηρος από τις μετριότητες, τους αλαζονικούς δεξιούς κοτζαμπάσηδες και τους καταθληπτικούς ιδεοληπτικούς της αριστερίστικης θολοκουλτούρας.























































