ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Δικαιοσύνη, Ισίδωρος Ντογιάκος, Κατερίνα Παπακώστα, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Νέα Δημοκρατία, Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Έχουν ξεφύγει τα πράγματα, έχουμε δείξει εξαιρετική ανοχή σε φαινόμενα ανομίας» δήλωσε o τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ν.Δ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης με αφορμή τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου και την επίθεση χθες Δευτέρα αντιεξουσιαστών σε αστυνομικούς.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ o κ. Βαρβιτσιώτης εξέφρασε την χαρά του που είναι καλά στην υγεία του ο κ. Ντογιάκος, αλλά έσπευσε να προσθέσει ότι «έχουν χαλαρώσει όλες οι αρχές δικαίου».
Αναφερόμενος παράλληλα στις χθεσινές δηλώσεις της υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Κατερίνας Παπακώστα, η οποία κάλεσε τους αστυνομικούς να εντείνουν την αυτοπροστασία τους, ο βουλευτής της Ν.Δ. σχολίασε πως «από εκεί που η κ. Παπακώστα υπερασπιζόταν το δόγμα ‘νόμος και τάξη’ τώρα υπερασπίζεται το δόγμα ‘Ρουβίκωνα’».
























































