ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































48ωρη κακοκαιρία Erminio: «Ζόρικη και επικίνδυνη» - Πότε και που θα ξεσπάσει
Στόχος τα υπόγεια στρατηγεία του Ιράν - Η νέα στρατηγική «Stand-In»
Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει
Νίκος Δένδιας: Τέλος στις αυταπάτες - «Ούτε η ασφάλεια πλέον είναι δεδομένη ούτε η ειρήνη»
ΗΠΑ: Εξετάζεται επιχείρηση για την κατάσχεση 400 κιλών ιρανικού ουρανίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέσσερις Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από πυρά του ισραηλινού στρατού στη Δυτική Όχθη, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Υγείας του παλαιστινιακού θύλακα.
«Τέσσερις νεαροί Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από σφαίρες των ισραηλινών δυνάμεων στην είσοδο του καταυλισμού Ντάιρ Αμπού Μασάλ», βορειοδυτικά της πόλης της Ραμάλας, ανέφερε το υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του.
Στη Λωρίδα της Γάζας ξέσπασαν την περασμένη Δευτέρα οι σοβαρότερες εχθροπραξίες των τελευταίων χρόνων, μετά τον θάνατο ενός τοπικού στελέχους του ένοπλου βραχίονα της Χαμάς σε μυστική επιχείρηση των ισραηλινών ειδικών δυνάμεων.
Μέλη ένοπλων οργανώσεων στη Γάζα εκτόξευσαν πάνω από 460 ρουκέτες εναντίον του νότιου Ισραήλ, ενώ οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις διεξήγαγαν επιδρομές εναντίον 160 στόχων στη Γάζα.
Τουλάχιστον επτά Παλαιστίνιοι και ένας Ισραηλινός σκοτώθηκαν, ενώ δεκάδες τραυματίστηκαν.
Το απόγευμα της Τρίτης, κηρύχθηκε κατάπαυση του πυρός, που τερμάτισε τις πιο σφοδρές συγκρούσεις των τελευταίων τεσσάρων ετών.























































