ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεν πρόκειται να υπάρξουν «κακές εκπλήξεις» ξεκαθάρισε ο επίτροπος Οικονομικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί ερωτηθείς σχετικά με τον ελληνικό προϋπολογισμό σε συνέντευξη Τύπου μετά το έκτακτο Eurogroup που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
«Δεν μπορούμε να προδικάσουμε από σήμερα αυτά που θα ανακοινωθούν την Τετάρτη. Υπομονή» ανέφερε ο Π. Μοσκοβισί, σχολιάζοντας ότι από μόνο του ότι η Ελλάδα θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο Ευρωπαϊκό Εξάμηνο είναι ένα γεγονός, μια «καλή είδηση».
«Η συνεργασία με τις ελληνικές Αρχές είναι πολύ θετική. Μην περιμένετε κακές εκπλήξεις στην έκθεση. Δεν θα υπάρχουν», σημείωσε χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο επιβεβαίωσε ότι η Ελλάδα δεν ήταν στην ατζέντα της σημερινής συνεδρίασης, επαναλαμβάνοντας ότι δεν είναι ανάμεσα στις χώρες που έχει λάβει γράμμα από την Επιτροπή σχετικά με τον προϋπολογισμό της.
«Είμαι σίγουρος ότι η ελληνική κυβέρνηση θα συνεχίσει τη μεταρρυθμιστική διαδικασία και θα εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της για το επόμενο και τα επόμενα έτη έτσι ώστε η Ελλάδα να γίνει πραγματικά ένα success story στο μέλλον», κατέληξε.
























































