ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για BND - Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών Γερμανίας, NSA - Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας, Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κατασκοπεία,


















































Η 51χρονη Μαρία Σολωμού με γαλάζιο μπικίνι στην παραλία (φωτο)
NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς λέει ότι απέτυχε ως μητέρα, επειδή ο γιος της δεν πιστεύει στον Θεό
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρό 4χρονο παιδί σε πισίνα beach bar
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Θα χρειαστεί χρόνος προκειμένου να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ της Γερμανίας και των ΗΠΑ εξαιτίας της υπόθεσης των παρακολουθήσεων από την αμερικανική NSA, δήλωσε η καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι οι ΗΠΑ παραμένουν ένας εκ των σημαντικότερων συμμάχων της χώρας της.
«Τα θέματα δεν λυθούν σε μια νύχτα», δήλωσε η Άνγκελα Μέρκελ στο πλαίσιο της καθιερωμένης «θερινής» συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε νωρίτερα σήμερα στο Βερολίνο και σημείωσε ότι το Βερολίνο επιδιώκει τον διάλογο με την Ουάσιγκτον.
«Ίσως με αυτό σιγά-σιγά να σημειωθεί πρόοδος», δήλωσε και πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει στην ταχεία επίλυση των διαφορών.
Αυτό ωστόσο δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι ΗΠΑ ανήκουν στους σημαντικότερους εταίρους της Γερμανίας, διευκρίνισε η Άνγκελα Μέρκελ.























































