ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πατέρας δολοφονημένης φοιτήτριας: Η κόρη μου πλήρωσε την αφέλειά της

Πατέρας δολοφονημένης φοιτήτριας: Η κόρη μου πλήρωσε την αφέλειά της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με φωνή που έσπαγε μίλησε για τη δολοφονία της κόρης του ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας, η σορός της οποίας βρέθηκε στα βράχια απόκρημνης περιοχής στη Ρόδο.

«Την ψάχναμε από την Τρίτη. Τη Δευτέρα μίλησε με τη μητέρα της. Την επόμενη της τηλεφώνησα κι εγώ κι η μητέρα της. Δεν απάντησε και θεωρήσαμε ότι θα είναι σε μάθημα.

»Το ίδιο συνέβη και την Τετάρτη και η μητέρα της τηλεφώνησε σε κάποιες φίλες της, οι οποίες δεν την είχαν δει.

»Όταν και την Πέμπτη δεν την βρήκαμε πήγαμε και δηλώσαμε την εξαφάνισή της στο Διδυμότειχο.

»Το τηλέφωνό της ήταν κλειστό και όπως καταλαβαίνετε ανησυχήσαμε» είπε ο πατέρας της φοιτήτριας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Η κόρη μου ήταν πολύ καλό κορίτσι, σοβαρό, είχε όνειρα, δεν μας είχε δημιουργήσει ποτέ προβλήματα.

»Ίσως αυτό που πλήρωσε με τη ζωή της να ήταν η αφέλεια και η αγαθοσύνη της.

»Πιθανόν κάποιοι να εκμεταλλεύτηκαν το ότι δεν ήταν πονηρή και να της έκαναν αυτό το κακό» συνέχισε.

Πλέον η ζωή τους έχει γίνει αβάσταχτη. Ο ίδιος προσπαθεί να είναι ψύχραιμος και δυνατός για τη σύζυγό του και τον γιο τους.

«Ήμασταν τέσσερις στην οικογένειά μας και τελικά μείναμε τρεις.

»Η ψυχή και το σώμα φεύγουν και μένουν οι αναμνήσεις κι εγώ αυτές τις αναμνήσεις προσπαθώ να κρατήσω ζωντανές.

»Ήρθα στο σπίτι της στη Ρόδο και τα μάζεψα όλα για να τη θυμάμαι.

»Ακόμα κι ένα μισοφαγωμένο μήλο που βρήκα στο ψυγείο, τα αποτσίγαρά της, τις τσίχλες της, τις τρίχες από τα μαλλιά της. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, έχουμε βαρύ καθήκον», είπε.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σερβία: Οι φοιτητές έκαναν κόμμα και κατεβαίνουν στις βουλευτικές εκλογές της 25ης Οκτωβρίου – Στο ψηφοδέλτιο και ο Μποντίρογκα

Μητσοτάκης από Καστελλόριζο προς Τουρκία: «Δεν απειλούμε κανέναν, αλλά δεν δεχόμαστε απειλές ή υποδείξεις από κανέναν»

Ο Μητσοτάκης ζητά άλλη μια τετραετία για να λύσει τα προβλήματα του Καστελλόριζου – Επτά χρόνια δεν ήταν αρκετά

Αλ. Τσίπρας: «Έχουμε μια δημόσια παιδεία που είναι κατ’ όνομα δημόσια παιδεία» – Κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων

ΕΛ.Α.Σ.: Για τον Μητσοτάκη η παιδεία ΔΕΝ είναι πυλώνας εθνικής ανάπτυξης – Το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ. για τα παιδιά της πατρίδας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr