ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Γενς Στόλτενμπεργκ, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Σκόπια,


















































Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδίκη της γυναίκας που τον κατήγγειλε για βιασμό - «Σιγά σιγά εμφανίζεται η αλήθεια»
Ιερά Μονή Σινά: Ποια «συμφωνία» διαλαλεί ο Πρωθυπουργός;
Η Ουζάι Μπουλούτ μιλά στην Κηφισιά με θέμα: Τουρκοποίηση και εξισλαμισμός του Πόντου μετά τη γενοκτονία
Ασυνθηκολόγητη η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) απέναντι στους Τούρκους πειρατές - Κατήγγειλε για άλλη μια φορά τον διασπορέα ψευδών ειδήσεων, Άδωνι 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι προϋπόθεση για την ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, διαμήνυσε εκ νέου ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, λίγο μετά τη λήξη των εργασιών της πρώτης ημέρας της Συνόδου Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες.
«Καλωσορίζουμε την πρόοδο που σημείωσε η πΓΔΜ, καθώς και τη συμφωνία για την ονομασία, η οποία ελπίζουμε ότι θα εφαρμοστεί πλήρως.
»Μόλις γίνει αυτό, είμαστε έτοιμοι να υπογράψουμε το πρωτόκολλο προσχώρησης και να καλωσορίσουμε την ΠΓΔΜ ως το 30ο μέλος της Συμμαχίας» ανέφερε ο Γ. Στόλτενμπεργκ.
Oι σχέσεις του ΝΑΤΟ με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων θα συζητηθούν αύριο, τη δεύτερη ημέρα της Συνόδου και στο πλαίσιο αυτό θα συζητηθεί και το θέμα της πΓΔΜ, πρόσθεσε ο Γ. Στόλτενμπεργκ.























































