ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η πρώτη χώρα στον κόσμο με δωρεάν όλες τις μετακινήσεις πρόκειται να γίνει το Λουξεμβούργο.
Υπό τα σχέδια της κυβέρνησης συνασπισμού του Ξαβιέ Μπετέλ, ο οποίος ορκίστηκε για δεύτερη θητεία στην πρωθυπουργία, τα εισιτήρια σε τρένα, τραμ και λεωφορεία θα καταργηθούν από το καλοκαίρι.
O Mπετέλ, το Δημοκρατικό κόμμα του οποίου θα σχηματίσει κυβέρνηση με το αριστερό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα και τους Πράσινους, είχε δεσμευτεί κατά την πρόσφατη προεκλογική εκστρατεία ότι θα έθετε ως προτεραιότητα την προστασία του περιβάλλοντος, σύμφωνα με την «Guardian».
Εκτός από τις δωρεάν μετακινήσεις, η νέα κυβέρνηση εξετάζει επίσης τη νομιμοποίηση της κάνναβης, καθώς και τη θέσπιση δύο νέων αργιών.
Η Πόλη του Λουξεμβούργου αντιμετωπίζει ένα από τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά προβλήματα στον κόσμο.
Η πρωτεύουσα αριθμεί μόλις 110.000 κατοίκους, αλλά άλλοι 400.000 έρχονται στην πόλη για να εργαστούν.
Σύμφωνα με έρευνα, οι οδηγοί στην πρωτεύουσα πέρασαν, κατά μέσον όρο 33 ώρες στην κίνηση το 2016.
Σημείωση: Η πρώτη χώρα με δωρεάν μετακινήσεις για όλους ήταν η Ελλάδα επί Ανδρέα Παπανδρέου την πρώτη τετραετία.























































