ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Αυστραλία αναγνωρίζει τη Δυτική Ιερουσαλήμ ως την πρωτεύουσα του Ισραήλ, ανήγγειλε ο Αυστραλός πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.
Πάντως, όπως είπε, η μεταφορά της πρεσβείας της χώρας του από το Τελ Αβίβ θα γίνει με τη σύναψη μιας ειρηνευτικής συμφωνίας ανάμεσα στα μέρη για την επίλυση της ισραηλινοπαλαιστινιακής διένεξης.
Ο Μόρισον διαβεβαίωσε εξάλλου ότι η κυβέρνησή του είναι διατεθειμένη να αναγνωρίσει την εγκαθίδρυση Παλαιστινιακού Κράτους με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ, προσθέτοντας πως το καθεστώς της πόλης θα πρέπει να οριστεί στο πλαίσιο της συμφωνίας ειρήνης.























































