ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τράβηξε ξανά τα φώτα της δημοσιότητας, κατά τη χθεσινή δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.
Αιτία, η αλλόκοτη αλληλεπίδρασή του με την Περνίλα Σιόλιν, αναπληρώτρια προϊσταμένη του τμήματος πρωτοκόλλου της ΕΕ, που περιλάμβανε ένα… ξεμάλλιασμα ολκής, το οποίο προκάλεσε πολλά ερωτηματικά.
Στην παράξενη πραγματικά σκηνή, ο πρόεδρος της Κομισιόν εμφανίζεται να πλησιάζει χαμογελώντας την Σιόλιν, και να την χαιρετά με αρκετά εκκεντρικό τρόπο, βάζοντας τα χέρια του στα μαλλιά της και κουνώντας τα πέρα δώθε, προτού της δώσει ένα φιλί στο μάγουλο.
Ενώ η γυναίκα απομακρύνεται με εμφανή έκφραση απορίας (και προσπαθώντας να συγκρατήσει το γέλιο της), ο Γιούνκερ συνεχίζει να χαιρετά και να ανταλλάζει φιλιά με άλλες γοητευτικές κυρίες, κάνοντας γκριμάτσες και αστεία.























































