ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί ο Τζουλιάνι είπε ότι «πάνω από το πτώμα του» θα καταθέσει ο Τραμπ

Γιατί ο Τζουλιάνι είπε ότι «πάνω από το πτώμα του» θα καταθέσει ο Τραμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ούτε μία πιθανότητα να ερωτηθεί προφορικά ο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την έρευνα του ειδικού ερευνητή Μιούλερ δεν αφήνει ο δικηγόρος του, Ρούντι Τζουλιάνι.

«Πάνω από το πτώμα μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του Αμερικανού προέδρου στο Fox News υποστηρίζοντας ότι φοβάται πως οι ερευνητές θα επιχειρήσουν να παρασύρουν τον Τραμπ σε ψευδή κατάθεση.

Μέχρι στιγμής, ο Αμερικανός πρόεδρος έχει δώσει γραπτές απαντήσεις στον Μιούλερ σχετικά με τον αν η προεκλογική εκστρατεία του, το 2016, είχε οποιαδήποτε σχέση με τη Ρωσία.

Σε κάθε περίπτωση, ο Λευκός Οίκος έχει αρνηθεί την κατάθεση του Τραμπ όσον αφορά το αν εμπόδισε το έργο της δικαιοσύνης αφότου έγινε πρόεδρος – κυρίως με την απόλυση του πρώην διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ.

Ο Τζουλιάνι δήλωσε επίσης «αηδιασμένος» με το πώς διενεργείται η έρευνα Μιούλερ, ειδικά μετά τις ταχύτατες εξελίξεις και τις βαρύτατες συνέπειες πρώην συνεργατών του Τραμπ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τεχεράνη: «Διακήρυξη αμερικανικής ήττας» η συμφωνία για τη Μέση Ανατολή

Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι

Πούτιν: Έτοιμη για ειρηνευτικές συνομιλίες η Ρωσία, αλλά υπό τους όρους της – «Η Δύση προετοιμάζεται για πόλεμο εναντίον μας»

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr