ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Ενέργεια, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Μεσόγειος Θάλασσα, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες, Φυσικό Αέριο,

















































Δημοσκόπηση: Πέφτει κι' άλλο η ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας - Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά
Ο... ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup
Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας
ΣΟΚ στην Αμαλιάδα: 14χρονος εκβίαζε συμμαθητή 12 ετών - Του απέσπασε 8.200 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έγκριση για νέα γεώτρηση στη Μεσόγειο, αυτή τη φορά στα ανοιχτά του Καράκατας στα Άδανα με την επονομασία «Kuzupinar 1», έδωσε το τουρκικό υπουργείο Ενέργειας σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Deniz».
Η γεώτρηση αναμένεται να ξεκινήσει την τελευταία βδομάδα του Ιανουαρίου 2019 και να κρατήσει τέσσερις μήνες.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι τη νέα γεώτρηση θα διεξάγει το γεωτρύπανο «Rowan Norway», το οποίο η Τουρκία ενοικίασε από την αμερικανική εταιρεία «Rowan Companies» και αυτή τη στιγμή διεξάγει γεώτρηση «Kuzey-Erdemli 1» στα ρηχά νερά της Μερσίνας.
Η νέα γεώτρηση νοτίως του Καράκατας σε θαλάσσιο βάθος θα διεξαχθεί σε βάθος 4.100 μέτρων, αναφέρει το πρακτορείο «Deniz», ενώ σημειώνει πως η κρατική εταιρεία πετρελαίου της Τουρκίας (ΤΡΑΟ) για τα επόμενα οκτώ χρόνια θα διεξάγει έρευνες στην περιοχή ανοιχτά των Αδάνων.






















































