ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Forbes, Πλούσιοι και Διάσημοι,


















































Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία
Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου
Ρωσικό στόχο στο Ιόνιο επρόκειτο να πλήξει το Ουκρανικό στρατιωτικό drone «φορτωμένο» με 300 κιλά εκρηκτικών υλών;
Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανακοινώθηκε η λίστα του περιοδικού Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.
Σύμφωνα με το Forbes, τα περιουσιακά στοιχεία των 10 δισεκατομμυριούχων που πλούτισαν περισσότερο από τους υπόλοιπους αυξήθηκαν κατά 64 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδρυτής της Amazon ο οποίος μεγάλωσε την περιουσία του κατά 28 δισεκατομμύρια δολάρια.
Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο δημιουργός των καταστημάτων ρούχων Uniqlo, Ταντάσι Γιανάι.
Ο πρόεδρος της ρωσικής πετρελαϊκής εταιρείας Lukoil, Αλεκπέροφ κατέλαβε την τρίτη θέση καθώς η περιουσία του αυξήθηκε κατά 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ η συνολική του περιουσία αγγίζει τα 19,5 δισ.$.
Οι Ρώσοι μεγιστάνες εισήλθαν το 2018 δυναμικά στην πρώτη 10άδα των κροίσων της υφηλίου.
Ο πρόεδρος της ρωσικής Novatec Λεονίντ Μίχελσον βρίσκεται στην πέμπτη θέση αφού επέκτεινε την περιουσία του, που φθάνει τα 21,1 δισεκατομμύρια δολάρια, κατά 4 δισεκατομμύρια.
Τέλος, ο συνιδιοκτήτης της επίσης ρωσικής Sibur, Γκενάντι Τίμτσενκο ο οποίος κατέλαβε την έκτη θέση, με συνολικά περιουσιακά στοιχεία 18,9 δισεκατομμύρια δολάρια, πολλαπλασίασε μέσα σε ένα χρόνο τα κέρδη του κατά 3,8 δισεκατομμύρια.























































