ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ: Πέθανε σε ηλικία 71 ετών ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Λίντσεϊ Γκράχαμ
Τα ιρανικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν τον «αιφνίδιο θάνατο» του Λίντσεϊ Γκράχαμ - Το Ιράν είχε ζητήσει τη δολοφονία του
Ράπισμα ΕΛ.Α.Σ. στον -πρώην ΠΑΣΟΚο-ΥΠΕΞ του Μητσοτάκη- Γεραπετρίτη του κατευνασμού: Σταμάτα να λες ψέματα για να συγκαλύψεις τις αποτυχίες σας!
Το Ισραήλ θρηνεί για τον «αιφνίδιο θάνατο» του Λίντσεϊ Γκράχαμ
Το Ιράν έπληξε κυπριακό φορτηγό πλοίο, σκοτώνοντας μέλος του πληρώματος και πυροδοτώντας νέα επίθεση των ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ένα tweet θέλησε να ευχαριστήσει τον Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Σερβίας, Αλεξάντερ Βούτσιτς, λίγες ώρες μετά τη συνάντηση των δύο ηγετών στο Βελιγράδι και εν όψει της σαββατιάτικης τετραμερούς συνάντησης.
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό και την Ελλάδα για την υποστήριξη στην εδαφική ακεραιότητα της Σερβίας.
»Οι πολίτες τη Σερβίας θεωρούν την Ελλάδα σύμμαχο και φίλη χώρα τόσο στη πολιτική όσο και στην οικονομία και σε άλλα σημαντικά ζητήματα» ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Σέρβος πρόεδρος.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετά μέσα ενημέρωσης της Σερβίας σχολίασαν και την επιλογή του Βούτσιτς να κάνει λόγο για «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Έλληνα πρωθυπουργό.
«Είναι πολύ σημαντικό να εφαρμοστεί η συμφωνία των Πρεσπών διότι αυτό θα σημαίνει ότι η Δημοκρατία της Βορείου Μακεδονίας θα αποτελέσει κάποια μορφή γέφυρας μεταξύ Σερβίας και Ελλάδος και από περιφερειακής άποψης αυτό θα σημαίνει περαιτέρω προσέγγιση Αθήνας και Βελιγραδίου» τόνισε, χαρακτηριστικά, μετά την κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Τσίπρα.
























































