ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Αθήνα: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εμπορίας γυναικών μέσω «γραφείου ερωτικών ραντεβού»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πυρ εναντίον «ενόπλων» που παρεισέφρησαν στο προσαρτημένο τμήμα των Υψιπέδων του Γκολάν, κοντά στον φράκτη ασφαλείας που εκτείνεται κατά μήκος των συνόρων με τη Συρία, άνοιξε ο ισραηλινός στρατός, ανακοίνωσε τη Δευτέρα εκπρόσωπός του.
Στρατιώτες άνοιξαν πυρ προς την κατεύθυνση αυτών των «ενόπλων», είπε ο εκπρόσωπος, χωρίς να δώσει καμιά άλλη λεπτομέρεια για την παρείσφρηση, πέραν του να διαβεβαιώσει ότι ουδείς Ισραηλινός στρατιωτικός τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.
«Ο στρατός θα συνεχίσει να δρα εναντίον των παραβιάσεων της ισραηλινής εθνικής κυριαρχίας και της συμφωνίας διαχωρισμού των δυνάμεων του 1974», που συνήφθη μετά τον αραβοϊσραηλινό πόλεμο του 1973, συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.
Το Ισραήλ – που από τυπική άποψη παραμένει ακόμα σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Συρία – κατέλαβε το 1967 το μεγαλύτερο τμήμα των Υψιπέδων του Γκολάν, και το προσάρτησε το 1981. Η προσάρτηση αυτή δεν αναγνωρίζεται από τη διεθνή κοινότητα.























































