ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευάγγελος Αντώναρος,


















































Τουρκικά στρατεύματα στα βόρεια σύνορα του Ισραήλ - Νετανιάχου: «Δεν θα ανεχθούμε»
Έρχεται έντονη πολυήμερη ζέστη - Πιθανότατα να γίνει καύσωνας
Οι Χούτι ενδέχεται να εξαπολύσουν χερσαία επίθεση στα σύνορα της Σαουδικής Αραβίας
Σάρεν Χάσκελ: «Η Συρία θα αποτελέσει υπαρξιακή απειλή για το Ισραήλ»
Παρολίγον σύγκρουση αεροπλάνου και τουρκικού drone στο FIR Λευκωσίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια σαφή ανάρτηση με πολλούς αποδέκτες έκανε ο Ευάγγελος Αντώναρος, στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή και πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Ο ίδιος αναφερόμενος στο θέμα της οικογενειοκρατίας, σημειώνει πως το θέμα έχει και τις γελοίες πλευρές του, προσθέτει ωστόσο πως αν και όλοι σπεύδουν να την καταδικάσουν, ελάχιστοι – και κυρίως κανείς από τους ωφελούμενους – δεν την αποκηρύσσει.
Καλεί μάλιστα τους ψηφοφόρους να τους ρίξουν μαύρο.
Δεν είναι τυχαίο που το μυαλό πηγαίνει αρχικά σε έναν συγκεκριμένο και στη συνέχεια στους υπόλοιπους: Στον νυν πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:
«Έχει κι η οικογενειοκρατία — δεν λέω — τις κωμικές μέχρι και γελοίες πλευρές της.
»Το δυσάρεστο είναι όμως άλλο: Ότι σχεδόν όλοι μεν σπεύδουν να την καταδικάζουν στα λόγια.
»Στη πράξη όμως ελάχιστοι — και κυρίως κανείς από τους ωφελούμενους — δεν την αποκηρύσσει. Αντίθετα τα κρούσματα όλο και πληθαίνουν.
»Και μάλιστα με απίθανο θράσος των ενδιαφερομένων. Παλιών και καινούργιων.
»Γι αυτό η λύση είναι μόνο μία: Μαύρο από τους πολίτες σε όλες και όλους που μένουν πιστοί στη θλιβερή αυτή παράδοση της ελληνικής πολιτικής».
























































