ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιορδανία: Ταυτοποιήθηκαν οι μακελάρηδες στην ελληνορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου - Πρώτοι εξάδελφοι της Μουσουλμανικής Αδελφότητας
Άστραψε και βρόντηξε ο Φαραντούρης: Εγκληματικά απούσα η ΕΕ απ' την προστασία των Ελληνορθόδοξων στη Μέση Ανατολή
Συμφώνησαν Αίγυπτος και Μονή Σινά - Ολόκληρη η δήλωση του Αρχιεπισκόπου Συμεών
Η ΕΛ.Α.Σ. ζητά «να δημοσιοποιηθεί η συμφωνία» Αιγύπτου-Μονής Σινά
Ο Νίκος Δένδιας μίλησε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων μετά το μακελειό σε ελληνορθόδοξο ναό στην Ιορδανία: «Στόχος μας η διασφάλιση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ετοιμότητα έχει τεθεί τίθεται από σήμερα Τετάρτη 26/12 έως το πρωί του Σαββάτου 29/12, λόγω του συνεχιζόμενου ψύχους, ο μηχανισμός προστασίας των αστέγων και η υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων.
Στο πλαίσιο αυτό παραμένει ανοιχτός ο ειδικά διαμορφωμένος θερμαινόμενος χώρος επί της οδού Σοφοκλέους 66, όπου θα βρίσκεται ειδικευμένο προσωπικό της υπηρεσίας Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου.
Παράλληλα, συνεργεία του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης πραγματοποιούν επιτόπιες παρεμβάσεις σε σημεία που βρίσκονται άστεγοι συμπολίτες μας διανέμοντας κουβέρτες, ρόφημα και ενημερώνοντάς τους για τη διαθέσιμη αίθουσα.
Για τη συνδρομή και τις αναφορές των πολιτών με σχετικά περιστατικά λειτουργούν όλο το 24ωρο οι τηλεφωνικές γραμμές 210 5246515 – 210 5246516 καθώς και ο τετραψήφιος τηλεφωνικός αριθμός του δήμου Αθηναίων 1595.























































