ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ - Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους
Νεκρός ο αρχηγός της Χαμάς στη Γάζα Ιζ αλ-Ντιν αλ-Χαντάντ
Ισραήλ και ΗΠΑ προετοιμάζονται για νέα πλήγματα κατά του Ιράν ακόμη και την επόμενη εβδομάδα
Το Κρεμλίνο ανακοίνωσε ότι ο Πούτιν συζήτησε τη σύγκρουση στο Ιράν με τον ηγέτη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ο άνθρωπος πήγαινε στη δουλειά του όπως κάθε μέρα στις 8 το πρωί, βγήκαν κάποια άτομα, τον βούτηξαν χειροπόδαρα και τον πήραν σηκωτό», τόνισε συγγενής του επιχειρηματία μιλώντας στον Real Fm, για την απαγωγή του 50χρονου επιχειρηματία στον Πειραιά.
«Δεν τον απασχολούσε κάποιο θέμα, ήταν ξαφνικό» ανέφερε μεταξύ άλλων συγγενής του επιχειρηματία.
Υπενθυμίζεται ότι θύμα απαγωγής φέρεται να έπεσε 50χρονος επιχειρηματίας στην Ακτή Θεμιστοκλέους, στον Πειραιά, σήμερα το πρωί Πέμπτης.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στην εισαγωγή προϊόντων και τον εφοδιασμό πρεσβειών και πλοίων προσεγγίστηκε από τέσσερα άτομα, με μεγάλη σωματική διάπλαση, που τον έβαλαν μέσα σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen και εξαφανίστηκαν.
Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και συλλέγουν στοιχεία τα οποία θα βοηθήσουν στον εντοπισμό των δραστών, ενώ η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.























































