ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το
Η Τουρκία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες κατά 229%, στοχεύοντας στην ανάπτυξη δικών της τεχνολογιών
Νίκος Δένδιας: Θα καταστήσουμε τις ιταλικές φρεγάτες FREMM πανίσχυρες - «Μαζί με τις FDI, μαζί με τις ΜΕΚΟ θα είναι
Υπό ελληνικό έλεγχο ο πηγαίος κώδικας για την «Ασπίδα του Αχιλλέα» - Οι διευκρινήσεις του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τον πρώτο έτοιμο σταθμό του Μετρό στη Θεσσαλονίκη συνοδευόμενος από τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστο Σπίρτζη και τον πρόεδρο της Αττικό Μέτρο Γιάννη Μυλόπουλο.
Κατά την ξενάγηση του ο κ. Τσίπρας αστειεύτηκε με εργαζόμενους του Μετρό οι οποίοι του τόνισαν πως φέτος ο ΠΑΟΚ θα πάρει το πρωτάθλημα αήττητος.
«Πέρσι μας το κλέψανε φέτος θα το πάρουμε αήττητοι», του είπε ο πρόεδρος των εργαζομένων στον αρχαιολογικό τομέα, Κωνσταντίνος Αργυράκης.
«Αυτό είναι καλό γιατί είπαν ότι θα γίνει το Μέτρο όταν θα πάρετε πρωτάθλημα εσείς. Μη γίνει αυτό ανέκδοτο», απάντησε ο πρωθυπουργός.
























































