ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Πανικός επικράτησε σε παγοδρόμιο στη Μόσχα και σε ένα από τα δημοφιλέστερα πάρκα της πόλης στο Γκόρκι Παρκ, όταν κατέρρευσε ξύλινη γέφυρα πάνω στην οποία βρίσκονταν δεκάδες άνθρωποι κι ενώ ήταν έτοιμοι να υποδεχτούν το νέο έτος.
Η ξύλινη κατασκευή κατέρρευσε τη στιγμή που πλήθος κόσμου άκουγε τον ρώσικο εθνικό ύμνο, λίγα λεπτά πριν από την έλευση του νέου έτους.
Ξαφνικά η γέφυρα ανοίγει στα δυο και όσοι βρίσκονταν επάνω σε αυτή σωριάζονται ο ένας πάνω στον άλλο ουρλιάζοντας και φωνάζοντας από τρόμο.
Τουλάχιστον 13 άτομα τραυματίστηκαν αλλά ευτυχώς κανείς δεν φέρει σοβαρά τραύματα, όπως γράφει το Russian Today.
Δείτε το βίντεο:























































