ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της Βρετανίας, Χίθροου και Γκάτγουικ παρήγγειλαν αμυντικά συστήματα στρατιωτικού τύπου, αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών για να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο των μη επανδρωμένων, τηλεχειριζόμενων αεροσκαφών, μετά το χάος που προκάλεσαν αυτά τα drones τον περασμένο μήνα στο Γκάτγουικ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας The Times, ο υπουργός Μεταφορών Κρις Γκρέιλινγκ συναντήθηκε με ηγετικά στελέχη της αστυνομίας, της πολιτικής αεροπορίας και των ενόπλων δυνάμεων για να συζητήσει το θέμα αυτό.
Τα αεροδρόμια Χίθροου και Γκάτγουικ δεν έχουν σχολιάσει τις πληροφορίες αυτές.
Τα drones προκάλεσαν χάος στο Γκάτγουικ τον περασμένο μήνα, ανατρέποντας τα ταξιδιωτικά σχέδια χιλιάδων ανθρώπων, λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.
Ο υπουργός Ασφάλειας Μπεν Γουάλας δήλωσε ότι οι δυνάμεις ασφαλείας της Βρετανίας διαθέτουν συστήματα εντοπισμού που θα μπορούσαν να αναπτυχθούν σε όλη τη χώρα για να αντιμετωπιστεί ο κίνδυνος από αυτά τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών εφημερίδων, το υπουργείο Άμυνας έχει πλέον απομακρύνει τα συστήματα ασφαλείας από το αεροδρόμιο Γκάτγουικ.























































