ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Νίκος Μαυρίκος στους αστυνομικούς για την απαγωγή του

Τι είπε ο Νίκος Μαυρίκος στους αστυνομικούς για την απαγωγή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Απαγωγή, Αστυνομία, Πειραιάς,

Θολά σημεία έχουν τα όσα είπε στους αστυνομικούς ο 51χρονος επιχειρηματίας Νίκος Μαυρίκος, που έπεσε θύμα αρπαγής στον Πειραιά στις 27 Δεκεμβρίου, σχετικά με την απελευθέρωσή του.

Συγκεκριμένα, ο επιχειρηματίας μιλώντας στους αστυνομικούς είπε ότι οι δράστες τον απελευθέρωσαν χθες στις 13.00.

Ωστόσο, είπε πως δεν γνώριζε πού βρισκόταν και σε ποιο σημείο τον είχαν αφήσει ελεύθερο.

Μάλιστα, πρόσθεσε πως επιβιβάστηκε σε ένα ταξί που βρήκε μπροστά του και χρειάστηκε σχεδόν μία ώρα για να φτάσει στο σπίτι της μητέρας του στον Πειραιά, το οποίο είναι κοντά στο δικό του.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, εκεί έφτασε περίπου στις 14.00, αλλά δεν ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. γιατί ήθελε να ηρεμήσει από την περιπέτεια που είχε περάσει.

Ο ίδιος υποστήριξε πως οι απαγωγείς δεν του ζήτησαν χρήματα, ούτε εκείνος τους έδωσε για την απελευθέρωσή του.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για τους διαλόγους που είχε με τους δράστες και αν τους είδε, εκείνος απάντησε:

«Μου είχαν βάλει κουκούλα, με είχαν χτυπήσει στο πρόσωπο και είχα δεμένα χέρια. Δεν ξέρω ποιοι ήταν, δεν θυμάμαι διαλόγους».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα έχει κάποιες εκδορές και σημάδια από χτυπήματα στο πρόσωπο, καθώς και ίχνη από δέσιμο στα χέρια του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραγωδία στον Πειραιά: Νεκρή 24χρονη που έπεσε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ με εικονικές φυσικοθεραπείες

Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα

Πώς δρούσε το κύκλωμα που παρίστανε τους «υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ» – Σχεδόν 3,5 εκατομμύρια ευρώ η λεία τους

Τραγωδία στην Αίγινα: Κατέληξε 20 μηνών βρέφος που πνίγηκε ενώ έτρωγε τσουρέκι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr