Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τα πήραν άγρια οι Τούρκοι με τη γυναίκα που έκανε σπαγκάτο μέσα στην Αγιά Σοφιά (βίντεο)

Τα πήραν άγρια οι Τούρκοι με τη γυναίκα που έκανε σπαγκάτο μέσα στην Αγιά Σοφιά (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σάλος έχει προκληθεί στην Τουρκία από το βίντεο που δείχνει μια γυναίκα να χορεύει μέσα στην Αγιά Σοφιά.

Οι εικόνες με την αγνώστων στοιχείων γυναίκα, οι κινήσεις της οποίας υποδηλώνουν ότι έχει σχέση με το μπαλέτο, ήρθαν στη δημοσιότητα από την Τουρκάλα επιχειρηματία Λεϊλά Αλατόν.

Σύμφωνα με την ίδια, η γυναίκα αυτή έκανε το σόου της κατά τη διάρκεια επίσκεψης 150 ατόμων το βράδυ του Σαββάτου.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες προκάλεσαν την αντίδραση φιλοκυβερνητικών εφημερίδων που τόνισαν ότι αποτέλεσαν προσβολή για τις ισλαμικές αξίες καθώς, όπως ανέφεραν στα άρθρα τους, η Αγιά Σοφιά είναι ιερός χώρος για τους Μουσουλμάνους.

Μετά το σάλο η διοίκηση του μουσείου της Αγιάς Σοφιάς ανακοίνωσε ότι ξεκινά έρευνα για την υπόθεση.

«Επρόκειτο για μια ειδική εκδήλωση μετά από αίτημα τουριστικών γραφείων. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης της 5ης Ιανουαρίου μια γυναίκα έκανε σπαγκάτο μέσα στο μουσείο και άλλοι επισκέπτες τη φωτογράφισαν» αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του μουσείου.

Όσο για την επιχειρηματία που αποκάλυψε το περιστατικό ζήτησε συγγνώμη με δήλωσή της υποστηρίζοντας ότι δεν πίστευε ποτέ ότι αυτή η εικόνα θα μπορούσε να αποτελέσει «απειλή» για τις παραδοσιακές αξίες των Τούρκων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν

Στρατηγική σιωπή: Στην Ουάσιγκτον ο Νετανιάχου για σύνοδο «κεκλεισμένων των θυρών» υπό τον φόβο του Ιράν

Ποια «ήρεμα νερά»; – Ρεκόρ πενταετίας στις τουρκικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Η Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου λόγω ίωσης δεν θα πάει στην Τουρκία με τον Μητσοτάκη – Ασφαλής ο Ερντογάν από… υγειονομική βόμβα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr