ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προσωρινό μπλόκο στις αναχωρήσεις αεροσκαφών προς κάθε κατεύθυνση αποφάσισε η διοίκηση του αεροδρομίου Χίθροου. Όπως ανακοίνωσε το μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Λονδίνου, υπήρξαν αναφορές για εμφάνιση ντρον, με συνέπεια να σημάνει συναγερμός και να ειδοποιηθούν οι ειδικές μονάδες.
Η εκπρόσωπος του βρετανικού αεροδρομίου δήλωσε ότι η διοίκηση εργάζεται με την αστυνομία και τις ειδικές υπηρεσίες, προκειμένου να υπάρξει λύση το συντομότερο δυνατό και να μην επεκταθεί η ταλαιπωρία χιλιάδων ταξιδιωτών.
Το νέο αυτό περιστατικό καταγράφηκε λίγες μόλις εβδομάδες μετά το χάος που επικράτησε στο δεύτερο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Λονδίνου, το Γκάτγουικ, επίσης λόγω εμφάνισης drone στον διάδρομο προσγείωσης και απογείωσης.























































