ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Ανείπωτη τραγωδία στην Ελευσίνα: 44χρονη σκότωσε τη μητέρα της όταν πάρκαρε
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Συμφωνία των Πρεσπών, που η συντριπτική πλειονότητα των πολέμιών της δεν την έχει διαβάσει, ρητά διαχωρίζει τους Σκοπιανούς από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.
Για την ακρίβεια, οι ίδιοι οι Σκοπιανοί εγκαταλείπουν κάθε σφετερισμό της αρχαίας μακεδονικής και ελληνικής ιστορίας.
«Τα μέρη σημειώνουν ότι η επίσημη γλώσσα και τα άλλα χαρακτηριστικά του Δεύτερου Μέρους (σ.σ. ΠΓΔΜ) δεν έχουν σχέση με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, την ιστορία, την κουλτούρα και την κληρονομιά της βόρειας περιοχής του Πρώτου Μέρους (σ.σ. Ελλάδας)».
Έτσι η Συμφωνία των Πρεσπών έβγαλε τις περικεφαλαίες, τους χιτώνες και τα μακεδονικά σύμβολα από τους Σκοπιανούς και κατέστησε σαφές ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας.

Μάλιστα, στο άρθρο 8 της Συμφωνίας των Πρεσπών, προβλέπεται τι θα γίνει με τα αγάλματα και το σύμβολο του Ήλιου της Βεργίνας:

























































