ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανδρέας Λοβέρδος, ΔΗΜΑΡ, Δημοκρατική Συμπαράταξη, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Κίνημα Αλλαγής, ΠΑΣΟΚ, Σκόπια, Φώφη Γεννηματά,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το Κίνημα Αλλαγής θα καταψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών. Πιστεύουμε ότι δεν εξυπηρετεί τα εθνικά συμφέροντα» δήλωσε την Κυριακή η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε ότι «αντί να κλείνει πληγές του παρελθόντος, ανοίγει δυστυχώς καινούργιες και αυτό φαίνεται ήδη».
Η κ. Γεννηματά τόνισε ότι «χωρίς να έχει προηγηθεί εθνική συνεννόηση και διάλογος για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα, σήμερα η συμφωνία αυτή εργαλειοποιείται από την πλευρά της κυβέρνησης.
»Και αυτό είναι απολύτως καταστροφικό για τον τόπο. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να διχάσει ξανά τον ελληνικό λαό».
«Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε να πάμε την Ελλάδα μπροστά» ανέφερε η κα Γεννηματά.
«Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι σε θετική κατεύθυνση» δήλωσε πάντως ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος στην Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ.
«Η επίλυση του Μακεδονικού είναι βαθιά πατριωτική στάση» επισήμανε.
«Αν ο Θεοχαρόπουλος είναι υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, θα αντικατασταθεί στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής από τον Σκανδαλίδη» αντέδρασε στις πληροφορίες ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Θα υπάρξουν συνέπειες, πρόσθεσε, για όποιον ψηφίσει υπέρ των Πρεσπών, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο κ. Θεοχαρόπουλος θα διαγραφεί.
























































