ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αθήνα, Βίντεο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Νέα Δημοκρατία, Πλατεία Συντάγματος, Σκόπια, Σοφία Βούλτεψη, Συλλαλητήρια,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Naval Group: Κρίσιμη χρονιά για το Πολεμικό Ναυτικό της Ελλάδας το 2026 - Πότε αναμένονται οι επόμενες παραδόσεις φρεγατών
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σοφία Βούλτεψη και οι υπόλοιποι «σαμαρικοί» της Νέας Δημοκρατίας νομίζουν ότι θα βγουν ωφελημένοι από την ακροδεξιά ρητορική και στάση που έχουν υιοθετήσει ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.
Μάλλον έκαναν λάθος εκτίμηση. Διότι μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού έχει πληροφορηθεί ποιες είναι οι πραγματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για το ονοματολογικό, δηλαδή ότι αποδέχονται τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό πριν τον όρο Μακεδονία.
Η Νέα Δημοκρατία με τη στάση της καταφέρνει να ενισχύει μόνο την ακροδεξιά.
Απόδειξη ότι οι νεοδημοκράτες ενώ πάνε για μαλλί θα βγουν κουρεμένοι, είναι το βίντεο θρακιώτικης ιστοσελίδας που δείχνει διαδηλωτές στο Σύνταγμα να αποδοκιμάζουν άγρια τη Σοφία Βούλτεψη.
Η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο δεν θα βγει ωφελημένη από τη στάση της στη Συμφωνία των Πρεσπών αλλά και θα εκτινάξει τα ποσοστά της ακροδεξιάς, υπονομεύοντας τον γεωπολιτικό ρόλο της χώρας και αποσταθεροποιώντας την πατρίδα και το πολίτευμα.
Για μια ακόμη φορά οι αδέξιοι της δεξιάς οδηγούν τη χώρα σε περιπέτειες.
Το έκαναν το 1922 στη Μικρά Ασία, το έκαναν το 1974 στην Κύπρο. Τώρα κάνουν τα πάντα για να τριτώσουν το κακό.
Το αβγό του φιδιού που επώασε ως χρήσιμη κότα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα δαγκώσει και τους ίδιους.
























































