ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σωτήριο για τη σεξουαλική υγεία των γυναικών, έχει χαρακτηριστεί το εμβόλιο κατά του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας, δεν ίσχυσε όμως το ίδιο και για 17χρονη από το Αγρίνιο που ήρθε αντιμέτωπη με μια πολύ σοβαρή παρενέργεια του φαρμάκου.
Μια παρενέργεια μάλιστα που όπως φαίνεται μέχρι σήμερα, ήταν άγνωστη.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλθηκαν στο agriniopress.gr από την οικογένεια της 17χρονης, μαθήτριας της Γ’ Λυκείου, το κορίτσι έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου στις 11 Ιανουαρίου και μέχρι το βράδυ της ίδια μέρας, είχε προκληθεί πάρεση σε όλο της το αριστερό χέρι.
Η νεαρή και οι γονείς της, τρομοκρατημένοι απευθύνθηκαν σε γιατρό και στη συνέχεια η κοπέλα εισήχθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου της έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις επί τριημέρου.
Όπως φάνηκε από το ηλεκτρομυογράφημα, την παράλυση δεν προκάλεσε η βελόνα ή ο τρόπος που έγινε το εμβόλιο, αλλά τα συστατικά του φαρμάκου.
Οι γονείς της μαθήτριας επικοινώνησαν με τον ΕΟΦ για να γνωστοποιήσουν την παρενέργεια και όπως ενημερώθηκαν, αντίστοιχο περιστατικό δεν έχει καταγραφεί ποτέ στο παρελθόν.























































