ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ερωτική «φωλίτσα»; 27χρονη καθηγήτρια ειδικής αγωγής έκλεινε επανειλημμένα δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο για να «το κάνει» με έφηβο μαθητή της
Καταδικάστηκε καθηγήτρια που είχε σεξουαλικές επαφές με δύο μαθητές
«Λείψανα της Κιβωτού του Νώε» βρέθηκαν απανθρακωμένα και θαμμένα σε βάθος 9 μέτρων κοντά στο Όρος Αραράτ
Παρέμβαση της Τουρκίας και του Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές καταγγέλλει ο Νετανιάχου
Πορνοστάρ υποστηρίζει ότι οι εφαρμογές γνωριμιών και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης τροφοδοτούν τη «σεξουαλική ύφεση» της Gen Z
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
O 19χρονος κατηγορουμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, προσπάθησε να παραπλανήσει τις Αρχές δίνοντας ψεύτικους κωδικούς για το κινητό του.
Συγκεκριμένα ο Αλβανός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο νησί προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού της 19χρονης ΑμεΑ, για τον οποίο κατηγορείται μαζί με έναν 23χρονο Ρομά.
Ο 19χρονος έδωσε τον εξαψήφιο κωδικό του κινητού του αλλά μετά από έρευνα των Αρχών αποδείχτηκε πως δεν ήταν οι πραγματικοί.
Έτσι οι Αρχές προχώρησαν σε αίτημα προς την κινητή τηλεφωνία προκειμένου να τους δοθεί ο αριθμός puk του κινητού του.
Υπενθυμίζεται πως η Αστυνομία δεν έχει καταφέρει να ανοίξει ούτε τα λαπτοπ των δύο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας, με την οικογένεια Τοπαλούδη να υποστηρίζει ότι 19χρονος και 21χρονος πρόλαβαν να τα κλειδώσουν και να εξαφανίζουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να τους «κάψει».
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της οικογένειας θα ζητήσει να ελεγχθούν οι υπολογιστές των δύο κατηγορουμένων από ειδικό τεχνικό.























































