ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λύθηκε το μυστήριο με την οσμή που «έπνιξε» την Αθήνα
ΑΠΕΙΛΗ! Οι λαγοκέφαλοι «κατακτούν» τις ελληνικές θάλασσες - Επιτίθενται λουόμενους, μετατρέπουν τις θάλασσες σε υγρές ερήμους
Χανιά: Συνελήφθη ακόρεστος 34χρονος αλλοδαπός που πρόσφερε σε δύο ανήλικους χρήματα για να «πάνε» μαζί του - Την έπεσε και
Πτώση 30% στην κατανάλωση ποτών - Αιτίες; Αλκοτέστ και φτώχεια
Τραμπ: Το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό Apache στο Ορμούζ - Η απάντηση των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Αλί Μαχμούντ Χάσαν Μοχάμεντ, πρόεδρος της Αρχής Επενδύσεων στη Λιβύη, συνελήφθη χθες Τετάρτη στο πλαίσιο έρευνας που διενεργείται σε βάρος του για «διαφθορά και εκμετάλλευση της θέσης του», όπως δήλωσε στέλεχος της γενικής εισαγγελίας.
Ο Μοχάμεντ έχει διοριστεί στον θώκο από την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, η οποία υποστηρίζεται από τον ΟΗΕ και έχει έδρα την Τρίπολη.
Σύμφωνα με το στέλεχος της γενικής εισαγγελίας, ο πρόεδρος της Αρχής υποβάλλεται σε ανάκριση. Η πηγή δεν έδωσε καμία άλλη διευκρίνιση.
Δεν ήταν διαθέσιμος ο Μοχάμεντ ή κάποιος εκπρόσωπός του για να σχολιάσει τις δηλώσεις του αξιωματούχου της εισαγγελίας.
Η Αρχή Επενδύσεων της Λιβύης, το ταμείο διαχείρισης της δημόσιας περιουσίας της χώρας, διακρατεί πόρους αξίας περίπου 66 δισεκατομμυρίων δολαρίων, μεγάλο μέρος των οποίων είναι δεσμευμένο εξαιτίας των κυρώσεων οι οποίες είχαν επιβληθεί από τον ΟΗΕ το 2011, τη χρονιά που ανατράπηκε το καθεστώς του Μουάμαρ Καντάφι.























































