ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ: Πού και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Θρίλερ στην Ηγουμενίτσα: Νεκρή 25χρονη σε ποδηλατόδρομο και δίπλα της τραυματισμένος άνδρας
Βουλιαγμένη: Συνελήφθη και 21χρονη ΑμεΑ για τον καβγά της ξαπλώστρας που κατέληξε στον θάνατο 82χρονου
Δημοσκόπηση Alco: Μονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - «Όχι» σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη λέει το 67%
Ηγουμενίτσα: Ο 27χρονος πρώην σύντροφος δολοφόνησε την 25χρονη και αυτοτραυματίστηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περισσότεροι από 250 μουσουλμάνοι αντάρτες αιχμαλωτίστηκαν στις βόρειες επαρχίες του Τσαντ, όπως γνωστοποίησε ο στρατός της χώρας, μετά την πραγματοποίηση κοινών αεροπορικών επιδρομών της αφρικανικής κυβέρνησης και της Γαλλίας.
Οι επιδρομές αυτές αποσκοπούσαν στην απώθηση της εισβολής ανταρτών, κατά μήκος των συνόρων με τη Λιβύη.
Οι ένοπλες δυνάμεις της Γαλλίας ανακοίνωσαν την Τετάρτη, ότι γαλλικά μαχητικά αεροσκάφη κατέστρεψαν περίπου 20 οχήματα μεταφοράς προσωπικού των ανταρτικών δυνάμεων «Union of Forces of Resistance –UFR».
Οι τελευταίες προσπαθούν να ανατρέψουν τον πρόεδρο, Ιντρίς Ντεμπί, έχοντας εισβάλει σε βάθος 400 χιλιομέτρων εντός του εδάφους του Τσαντ.























































