ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Έλενα Κουντουρά, Ισραήλ, Ορθόδοξη Εκκλησία, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, Πατριάρχης Ιεροσολύμων Θεόφιλος, Τουρισμός, Υπουργείο Τουρισμού,


















































Παρέμβαση της Τουρκίας και του Κατάρ στις ισραηλινές εκλογές καταγγέλλει ο Νετανιάχου
Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με εγκαρδιότητα υποδέχθηκε την Υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, ο Πατριάρχης κ.κ. Θεόφιλος Γ’.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της παρουσίας της Υπουργού στο Ισραήλ για την προώθηση και προβολή του ελληνικού τουρισμού στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΜΤΜ του Τελ-Αβίβ.
Η κα Κουντουρά ενημέρωσε τον Πατριάρχη για την εξαιρετική τουριστική συνεργασία με την ισραηλινή κυβέρνηση και τις συνεχείς επιτυχίες του ελληνικού τουρισμού τα τελευταία τέσσερα χρόνια και ιδιαίτερα από την τουριστική αγορά του Ισραήλ.
Όπως και για το ενδιαφέρον των Ελλήνων για τα ιερά προσκυνήματα των Αγίων Τόπων, που προστατεύονται από το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.
Ο Πατριάρχης ευχαρίστησε την Υπουργό για την υποστήριξη της ελληνικής κυβέρνησης στις εργασίες αποκατάστασης του Πανάγιου Τάφου και του Πραιτορίου, και ευχήθηκε νέες επιτυχίες για τον ελληνικό τουρισμό.
Μετά τη συνάντηση, η κα Κουντουρά επισκέφτηκε τον Πανάγιο Τάφο και το προσφάτως ανακαινισμένο Πραιτόριο.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στα Ιεροσόλυμα, κ. Χρήστος Σοφιανόπουλος, η Αντιπρόεδρος του ΔΣ του ΕΟΤ, κα Αγγελική Χονδροματίδου και ο Προϊστάμενος του Γραφείο ΕΟΤ Τελ Αβίβ, κ. Χάρης Καλπίδης.
























































